dijous, 22 de juny de 2017

Montse Curtó18-06-2017

Bergada

Malanyeu

Paret del Daveso

Via : Montse Curtó

Avui la previsió es de molta.... molta caloreta ..... així que esmorzem aviat, depresa, be no gaire, Com que ve el col·lega Joan Marc i està patint de valent amb no se que !!! del peu i fa dies que no surt li em buscat una via adient per Ell.
El Joan Marc al  L  -  1

Fixeu-vos que de hora em anat que als vols de les 12h del migdia ja estàvem al cap de munt de la via i depresa cap el bar a fer una bona "Clara".
L'Esteve al  L  -  2

Via còmoda de dificultat amable que te un parell de passos amb una mica de pebre, que si es va una mica apurat es pot fer trampes.
El Guillem al  L  -  3  (foto Joan Marc)

Em notat que alguna inscripció a peu de via a estat esborrada, aquesta via es un de aquests casos.

Dades de la via  : A peu de via dos caps de burí a l’alçada del melic

Primer llarg  :  Dos xapes ben visibles des de terra, grau amable però que no val a badar, una tercera xapa en una mini canal per anar un xic a la dreta i pujar recte amunt, un parell de sabines a on es poden posar alguna baga, si ens fa falta i entrada a la reunió. Roca excel·lent, reunió un xic incomoda. 25 metres, 5 xapes, IVº / IVº+ /IVº

Segon llarg  :   Se surt cap a la dreta un parell de metres per desprès pujar recte amunt fins una mena de vira i ara cap a munt en diagonal a la dreta, pedra excel·lent, fins sota de la reunió, uns darrers metres menys difícils i còmoda reunió. 30 metres, 10 xapes, IVº / Vº / IVº+ / IVº / IIIº.

Tercer llarg  :  Per l’esquerra per terreny fàcil fins el peu de una placa, que va pujant de grau fins els dos darrers passos que picant una mica, ben assegurada, en cas de necessitat es pot posar un estrep i resol, després travessem un terreny fàcil i ens situem al peu de un altre placa, aquesta mes generosa en quantitat i qualitat dels agafadors, la pugem per una fissura en diagonal cap a la dreta, ben assegurada, fins posar-nos al mig per anar trobar el final de la via a l'esquerra. Roca excel·lent. 35 metres, 10 xapes, Iº / IVº+ / Vº+ - Ao / IIº / IVº+ / IVº.

Baixada : Seguint la via 2 ràpels de 35 i 55 metres.

Per l’aproximació, descens i mes informació anar al següent enllaç :