tradueix a :

dissabte, 18 d’abril del 2015

Formiguera Barbes

11-04-15
Sant Llorenç de Montgai
Paret de La Formiguera
Via : Del Barbes
Avui matinal de relax, arribada a tocar del migdia, amb “Caloreta” suportable..... sorpresa !!!! ningú... si heu llegit be ningú a La Paret de La Formiguera, escollim una via en la que ens podem lluí els dos companys i quan ens aproximem al peu de via..... !!! unes veus, al costat portarem una cordada, aprofitem per fer-nos fotos mútuament en mig de un silenci atordidor.
Joa Marc al L - 1
Primer llarg,  comença el company amb un llarg mol maco, per gaudir de la escalada sense compromís, grau mol amable, roca bona i ben assegurada,  al inici 2 xapes bastant seguides marquen el inici, encara que un parell de metres a l’esquerra es mes fàcil i et saltes les dues primeres xapes, llarg per agafar confiança i recuperar les ganes de escalar, si es que teníem una crisis escalatoria.
El Guillem al L - 2
Segon llarg, un xic mes exigent amb alguna, petita, excursió al inici, quant el terreny passa de la vertical, trec l’estrep i ...... coi no arribo ni a últims, provo de sortir ... però no... falta tot just un pam i el cul, al buit, pesa lo seu ... ràpidament la petita antena soluciona el pas, desprès torna a la vertical... però com ...!!! 2 passos mes de estreps, ara ja amb les xapes a la seva mida sense antenes, desprès sortida en lliure i un parell de darreres xapes per terreny mes còmode fins la reunió .... els companys del costat diuen alguna cosa de 6b ....o així.... be se ha quedat en un Ae.... llaaaaarg
  Dades de la via :

L-1  30 metres, 5 / 6 xapes, IIIº+ / IVº - / IVº

L-2  30 metres, 10 xapes,  Vº / Vº+ / Ae (4 passos) / Vº /  IVº

Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí :