Pàgines

divendres, 20 de març del 2015

Mossos en la carretera



11-03-2014

Mossos en la carretera

La meva segona experiència amb el Mossos

Tots els que ens belluguem amunt i avall constantment com papallones per les carreters que van i venen als llocs de Muntanya i Escalda, tenim histories suculentes amb els “Civils” ara toca tenir-la amb els Mossos.

El passat 11-03-2015 veníem tant contents i fosos de escalar una bona via a Alòs de Balaguer, ens incorporem a la A-2 a Cervera tot venint Agramunt i al davant una furgona dels Mossos al bell mig de la autovia, amb tots el llums encesos i cap cotxe civil a la vista ...... arrufem el nas que ha passat un accident..?  un atemptat...? afluixem la marxa i la Furgona es posa a la nostre alçada ...... per a on ant entrat ? pregunten..... !!! posss ...  per Cervera...!! facin el favor de parar a la vorera .... !!  apareix un cotxe normal amb les llumetes de color darrera nostre.... eppp que passa...?

Be estem tranquils, aquest cop hem respectat to lo que es te que respectar i mol mes...

Tornant a preguntar per a on em entrat si la autovia esta tancada ..? tornem a explicar com ho em fet i que no em trobat cap indicació que digues res...!!

Flasss un o dos cotxes mes parats al nostre voltant..... ens mirem estranyats... Ostres va forta la cosa.... be seguim tranquils.

Ara segueixi aquell cotxe...., be darrera de ell anem fen,  un cotxe darrera nostre, una furgona al costat, ostres .... ostres va en serio el tema ...., ho parlem entre nosaltres tres i concloem que no hem fet res .... que som bastant normalets .... i que ja se aclariran les coses ... però la sensació es estranya,  fora de la autovia en una rotonda ens fan parar tot pujats a fora de la via de circulació i sense ni a donar ja compte sis.... si, sis vehicles dels Mossos ens encerclant (mes o menis) ..... uffff sembla una peli Americana .... per sort i a diferencia tots el Mossos amb els que parlem son força amables.

Ens explicant i sentim  que ens ant agafat i que ja esta resolt el problema ......, ens mirem sorpresos .... quin problema ...? preguntem .....

Mirin vostès ant anat en contra direcció en diverses ocasions.... epppp  NOOOR nosaltres no hem fet això.  Venim de escalar a Alòs de Balaguer .....(?) posant  cara de pòquer.... be comencem de nou sense dir res de escalar.... deuen pensar aquets vells ens estant prenent la cabellera....

Rebobinem i ens oblidem de la escalada, miri   Alòs de Balaguer / Artesa / Agramunt i a Cervera ens incorporat passant per sota la autovia i entrant per a on Deu Mana, ..... Be .... a beure carnet de conduir, documentació de cotxe ....!!!

5 minuts mes tard un altre de .....  de on venen ...... repetició del itinerari que hem fet, resposta del Mosso miri vostès ant anat en contra direcció i portem molta estona buscant-los, tenim trucades de ciutadans que ens ant alertat de que un vehicle com el seu (marca i model) esta anant en contra direcció.......

Be nosaltres no podem fer res... entenem i defensem la seva posició, sobre tot per el perill que una persona així representa .... però nosaltres ens acabem de incorporar i no hem tingut temps de fer res, així que perfecte mirin els vídeos i ho veuran.

10 minuts mes tard ....... per on se ant incorporat...?   de on venen...?

I així anant fent em passat una bona estona, dues coses importants, rodejats de cotxes de la Pasma ens em sentit com si estiguéssim en una Peli de gàngsters i segona cosa mol important, es mes importantíssima, tots els Mossos que se ant dirigit a nosaltres ant estat mol correctes i educats.....

Com se ha acabat ..?

Fàcil a la altre punta de la rotonda un cotxe de la mateixa marca i model del nostre se ha posat a fer la rotonda en sentit contrari i a sobre en direcció als 6 cotxes del Mossos, corregudes de Ells i també del que tenia la nostre documentació i Jo dient hehehehe els papers, No es preocupi ara li donarem a dit una veu al meu costat.

Així a estat quant ant arribat amb el cotxe i el infractor al lloc on estàvem, al tornar els papers una mena de excusa/explicació de la actuació, per Mi correcte i suficient.

I si no apareix aquesta persona...?  Ja ens veiem passant la nit a comissaria ... tot un altre experiència.... millor així. 

Queda no mes una reflexió .....
Amb molta educació si, però ens vam sentir com a "presumptes culpables"
Ens hagués agradat la mateixa educació i la sensació de "presumptes innocents"........

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada