tradueix a :

dissabte, 3 de setembre del 2016

Alicorn

31-08-2016
Santuari de Montgrony
Ripollès / Berguedà
Via  :  Alicorn
  
Descripció de la via  :
Primer llarg: Pel camí passem un esglaó metàl·lic a la pedra, després un roc enganxat amb "sica" per al peu i arribem al peu de la via, ajaguda una xapa a toca de terra i amunt, aquest inici ens fa bada, si tot és així !!! serà un gaudiment de via, curt uns 15 metres, després 15 més caminant, fins a la paret a on està la reunió al peu dels canalons... 30 metres, 3 xapes, IIIº / IVº / caminant.

Segon llarg : Recte amunt enganya la sortida que es fa amb agafadors extraordinaris i de sobtà et quedes crucificat, arribar a la primera xapa té el seu morbo, una vegada xapada, pedala i amunt, ara bé, la sorpresa, els canalons són llisos i puges com pots, bàsicament adherència, un forat a l'esquerra una fissura a la dreta i posant els peus un xic forçats.

Una petita feixa ens dona un sospir i una altra sortida un xic dreta, que no ens entretenim i pas d'estrep i més del mateix fins a la reunió, pedra extraordinària. 45 metres, 10 xapes, Vº / Vº+ / Ae / Vº-Vº+ / Ae / Vº-Vº+.

Tercer llarg : Se surt per l'esquerra, uns canalons un xic menis difícils ens porten a una zona herbosa i a uns graons de bon fer, uns 3 metres d'una fissura dreta i difícil fins a situar-nos al peu d'una marcada fissura que es veu molt difícil, de puntetes arribem a la penúltima xapa de la via i ens n'anem a la dreta per una corniseta herbosa fins a un altre xapa i una sortida atlètica, però agradable, la reunió es fa a l'altre costat just a sobre de la sortida original. 40 metres, 9 xapes, Vº / IIIº / IVº / Vº+ / IIIº / IVº

Per baixar Rapelem la via de reunió en reunió 40-45-30

Suggeriments de vies per anar-hi a la resta 

Suggeriments  de vies per anar-hi  a Montserrat. 

Per  La Canalla fora de Montserrat