tradueix a :

dimarts, 3 de novembre del 2015

Placche di Baone



17-10-2015

Placche di Baone

Sector Attimo Fuggente


Com arribar  :
Des de el poble de Arco seguir direcció a “Ospedale” “Chiarano” un cop en aquest poble deixar el cotxe a on es pugui, nosaltres em continuat amunt per una.... mmmmm pista asfaltada que just passa un cotxe, inclòs em hagut de plegar els retrovisors per passar, senyalitzat amb algun indicador de “Falesia Baone”.
Sortint del poble el Joan i el Toni

Si optem per anar a peu se segueix per dintre el poble per una drecera que puja dreta i desprès el darrer tram de pista, tot plegat a peu de 5 a 15 minuts.

Placche di Baone
 

Com no som de la primera volada optem per anar a lo fàcil i còmode es a dir “Escalada Plaent” en una accepció no gaire acceptada per els  “Màsters” del nostre país. País que segueix estan uns 20 anys rere els de Europa, mon de la escalada inclosa.


IIIº ... el Ton i el Joan
Os podeu imaginar una zona amb vies de tres llargs,  de IIIº, amb una assegurança de químics cada 3/4 metres ...? i una via a tocar a l’altre degudament senyalitzada amb plaquetes de alumini, un lloc aplanat per ser-hi amb taula i WC...? 
IIIº.....
































Al principi els tercers de placa costant de pair ... poc a poc et vas acostumant i li agafes el truc.

Avui fa bon dia i esta ple de gent... 


Vies :
   C.G.
Comença a la dreta de un Dau buidat a la pedra

  01-01-2000
Comença a la esquerra de un Dau buidat a la pedra

  D.B.
Comença a la dreta de la C.G.

Aquestes tres vies son per la mateixa placa i les tres tenen 3/4 llargs curts, van recte amunt i tenen una corrua de assegurances, totes tres oscil·len entre el IIIº i el IVº- i totes tres es rapelant per la pròpia via, que esta equipada per fer-ho.

Com anar-hi  :
Altres vies  :

Via : 46º Parallelo  (180 metres  4a)
20 Orizzonti Dolomitici  (250 metres 5b)