tradueix a :

divendres, 6 de març del 2015

Lo Puto Amo

28-02-15
Abella de La Conca
Roca Viella
Via : Gutierrez Lo Puto Amo
A peu de via trobem la placa pètria amb el nom de la via, tot un detall de artista.
La via
Primer llarg :  Comença per anar a caça un pont de pedra, sortir es mes de lo mateix, però curt, un metre mes amunt la cosa se humanitza, segueix per terreny un xic mes còmode per engaltar un marcat arbre per la seva esquerra i anar a trobar a la dreta un díedre que es veu mol maco al cap de munt dues xapes, desprès un tros mes fàcil un xic descompost, però de anar fent, fins la reunió.  45 metres, 3 xapes 3 bagues, Vº (amb rebava)/ Ao / Vº / IVº / IVº+ / Vº / IIIº+.
Segon llarg : En diagonal ascendent a la dreta fins situar-se a la entrada de un díedre, al cap de munt tres xapes  la sortida de la tercera xapa he fet dues passes a la dreta i he sortit amb un IVº còmode. Després en diagonal a l'esquerra, fàcil, a trobar la reunió. 40 metres, 2 ponts / 3 xapes, IIIº / Vº / Vº+ / Ao / (V+ o IVº) / IIº.
Tercer llarg :  es un canvi de reunió caminant o quasi.... fins el darrer pas de entrada a la reunió, no ho esperes i  IVº amb rebava. 25 metres, 1 baga,  Iº / IIº / IVº+
Quart Llarg : Quin llarg mes maco !!!! Se segueix una fissura  obliqua, després se agafa una fissura vertical, després la darrera xapa un pas, de decisió i a munt fins arribar a dalt.  50 metres, 2 ponts 2 xapes,  IVº+ /  Vº / Vº (amb rebava) / IVº.  

Suggeriments de vies per anar-hi a la resta 

Suggeriments  de vies per anar-hi  a Montserrat. 

Per  La Canalla fora de Montserrat