divendres, 6 de març de 2015

Lo Puto Amo28-02-15

Abella de La Conca

Roca Viella

Via : Gutierrez Lo Puto Amo

Cagadet.... cagadet avui he quedat amb el Joan  i aquet porta dos amics seus.... dues feres ferotges i..... joves !!! huuuuuyyyyy quina Por.Primer contacte de aproximació al Bar,  beee !! això va millor.
La cordada cap davantera (El Francesc)al L-1
i uns altres companys a la R-1 de la “Lo Gall Pinto”
A peu de via trobem la placa pètria amb el nom de la via, tot un detall de artista.

El Joan em deixa anar amb Ell i el "fitis" aniran al davant, me anirà de conya, dona molta moral que algun “Màster” et marqui el camí.

El Joan assegura, El Guillem puja
i el company Ricard fa la foto

Fa calor i el dia promet, Jo amb el culet ben premut, per que no suri la por en forma de surullo, un grapat de gent per tota arreu em donen ànims, un sobre tot em diu lo mes difícil els primers metres....!!! no se, no se  .... be quan em poso ho sento en les meves pors, que sigui veritat... prego a tos els deus coneguts i desconeguts.
 


Primer llarg, comença per anar a caça un pont de pedra i per a Mi es literal, caçar per que me he agafat amb les dues mans, la boca i per que, en aquet moment, no tenia res mes, sortir es mes de lo mateix, però en curtet un metre mes amunt la cosa se humanitza i els bandarres dels “Màsters” ant passat amb una ma fent “burilles” al nas ....!!!


El Joan al L-2
Segueixo per terreny un xic mes còmode per engaltar un marcat arbre per la seva esquerra, posar una baga, donar-li la volta per el seu darrera i anar a trobar a la dreta un díedre que es veu mol maco al cap de munt dues xapes, un xic abans de arribar-hi poso un friend mitja / petit a caldo i amunt, be trec nota o es que es mes fàcil que el pas de sota..?, desprès un tros mes fàcil un xic descompost, però de anar fent, fins la R-1 en que retrobem al  Ricard i el Francesc (els Màsters), ant començat el següent llarg
Ricard en el L-4
Segon llarg, surt el Joan tot clofoll darrera del “Mester” de torn, terreny còmode fins situar-se a la entrada de un díedre, al cap de munt tres xapes ..... però per arribar te as de esmolar les urpes i el Joan mol llançat dos friends col·loca de forma magistral, sembla que a la sortida de la tercera xapa Ell a sortit dret, amb un pas de una finor !!! (clàssic de Ell) Jo mes covard he fet dues passes a la dreta i he sortit amb un IVº còmode....... bes per dues passes mes i no em faig malbé les ungles..!!!.Tercer llarg, es un canvi de reunió em diu el Joan..... jejejeje, caminant o quasi.... siiiii fins el darrer pas de entrada a la R-3 .... que no ho esperes i ... sorpresa IVº amb rebava,  grgrgrg
 L-4  (foto del Ricard)


Quart Llarg, com era un canvi de reunió em torna a tocar a Mi, fa impressió es veu .... be es veu amb la xapa a “CastroCulo”  li pregunto al “Màster de torn que com es veu i contesta be, es va fent be.Me’l crec o no ?? culet tancadet i miro al Joan a veure que..!! El Joan esta mirant no se que ocell, respiro fons i amunt..... guaiiiii quin llarg !!!  extraordinari, just al meu límit... però sense patir, uns agafadors de “pinicula”  quin llarg mes maco !!!! ara es deixa la fissura obliqua i se agafa una fissura vertical, guaaaay, la darrera xapa i..... ostres !!!!! quin pas, ufff de decisió    .............
Arribada al cim (foto Ricard)

 però es que Jo no soc decidit, així que poso un tasco bicoin a saco per sobre la xapa  si no surt, no mes serà una caiguda de menys de un metre..... però Noooor  surt, per els pels, però surt.... be ja esta...... estoooo nooor no esta encara falta un bon tros fins a dal i no sembla fàcil, be anem ara ja no em tornaré enrere..... be no es tan fera la vestia i es deixar fer mol, però que mol be i ja estic al cim.
Ara els “Joves” surten corrent  a fer un altre via, mentre el Joan i Jo ens lo prenem amb calma i donem el dia per feliçment finalitzat.


Dades de la via :

L-1  45 metres, 1 pont / 1 arbre/ 1 xapa/ 1 arbre/ 1 friend/ 2 xapes/ 1 arbre

                          Vº (amb rebava)/ Ao / Vº / IVº / IVº+ / Vº / IIIº+

L-2  40 metres, 2 ponts / 2 friends /3 xapes

                         IIIº / Vº / Vº+ / Ao / (V+ o IVº) / IIº

L-3  25 metres, 1 pont,   Iº / IIº / IVº+L-4  50 metres, 2 ponts, 1 arbret / 1 xapa / 1 friend / 1 xapa, 1 tasco

                          IVº+ /  Vº / Vº (amb rebava) / IVº

Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí :