divendres, 4 de desembre de 2015

Molló Gros Via : Apia22-11-2015
L’Anoia
Pobla de Claramunt
Els Mollons
El Molló Gros
Via : ApiaDia Rúfol de veritat ...!!! ha arribat el hivern amb fred i vent, entre Cigaló i Cigaló decidim anar a provar sort als Mollons
 tots tres remugant que per que no as trucat dient el temps que feia.... que podríem estar al llit jugant amb les respectives Gates..... que si....... ja estem al lloc de deixar el cotxe i seguir a peu, son 6 o 7 minuts de remugar i donar-li les culpes a algú que hauria de haver anul·lat la trobada.... 
El Joan Marc al L-1
en fi una colla de galifardeus que finalment arribem a peu de paret i ...hooo sorpresa queda a recer .... no tindrem excusa... be ho intentem i es que al canvi de aresta es veu l’arbre que es belluga diabòlicament, arrufem el nas i l’Esteve i Jo ens mirem i deleguem la responsabilitat de la ascensió amb el mes “Fanàtic” el Joan Marc !!!! avui ens lo mirarem des de el darrera i es que ...... fa una mandra ...!!!!
L - 2
El company ens defrauda totalment i accepta el repte, mira que nosaltres ja pensàvem que no ho faria i ens tornaríem al Bar.... en fi amunt.... lo que es te que fer per marxar de casa una estona a fer la cervesa i petar la xerrada amb els companys....!!!
L'Esteve al L - 3


Descripció de la via :

Primer llarg : Just al costat de una placa que posa el nom de la via i la ressenya se inicia el recorregut, el inici un xic enrampat per mica a mica anar posant dret, passem per darrera de un arbret i se arriba a una plataforma, aquí trobem una reunió, que ignorem, ens anem un parell de metres a l’esquerra que se esta mol mes còmode i amb una complerta reunió.

Segon llarg : Es de pur tràmit anem a l’esquerra caminat fins a l’esperó, bon lloc per fer fotos, al inici de un esglaó trobarem un vell pitó i arribem a una còmoda reunió.

Tercer llarg : El mes maco, se surt recte amunt per passar per darrera de un arbre i a la dreta una fissura amb un parell de xapes, a on trobarem el pas mes difícil de la via (si no te agafes a les presses de color), desprès un petit replà dona pas a una canal mol maca i amb mol bons agafadors que ens deixa a la darrera reunió a dos metres del cim.Dades de la via :  

L-1  25 metres, 8 xapes,  IIIº / IIº / IIIº / IVº/
L-2  18 metres, 1 pitó,  Caminar / IIº+
L-3  25 metres, 4 xapes 1 Friend,  / IIIº / IVº / IVº+ /  IIIº / IVº

Per Arribar-hi  :