tradueix a :

dissabte, 18 d’abril del 2020

Confinament Voluntari 5ª setmana

Confinament Voluntari 5ª setmana

13-04-2020

Bona nit del dia 13-04-2020 demà si tot va be hi hauran un grapat de "pringats" que estaran exposats a un possible contagi.... tant ells com les seves famílies.

No tots.... però una gran majoria ant votat ha un partit de dretes o a un partit camuflat d'esquerres... 

Be ara tenim la recompensa, un percentatge patiran la Pandèmia i de aquests ( i els seus familiars) uns poquets mes se aniran al “Regne del Cel” ...

Sempre hi haurà un beneficiat

Si uns perdent... altres guanyaran ..... 

🥴🥴🥴🥴🥴🥴

16-04-2020

Al migdia miro la “tele” en concret el TN, fins ara era un costum, ara se esta convertint en un serial , sobre tot les “rodes de premsa” he de admirar als Polítics .... son genials la seva capacitat per oblidar-se d’alguna pregunta i la capacitat de contestar qualsevol altre cosa que els hi pregunten, no obstant he de reconèixer que donem bastant i bona informació i sobre tot que no allarguen els seus soliloquis,  be almenys des de el meu punt de vista.

Però lo que realment enganxa son les preguntes dels periodistes, son per crear addicció masoquista, sembla que les porten escrites per ells o per els seus infants i no se surten del seu guio, pregunten coses que ja ant estat dites una i un altre vegada, repetint la mateixa pregunta però formulada per un “periodista” diferent, inclòs un “mindungui” com Jo ha entès que lo que pregunta ja ha estat contestat en el soliloqui del Polític de torn,  si aquests son els periodistes que van a les rodes de premsa .... com seran els que no hi van....?

🙀🙀😭😭😭

18-04-2020

Ufff Sisena setmana .... i lo que ens queda... som (soc) dels Vells que serem els darrers que consideraran que podem sortir a pixar a sota un Pi  (Pi-Xa-Pins). 

Jo no soc endeví, ni tinc fonts de informació especials, per aquest motiu esperaré un temps per veure a quins “Consells de Administració” van els actuals polítics per saber qui ha estat darrera de algunes mesures “presumptament” criminals des de el meu punt de vista.

Mentre espero i desespero me he posat a calcular,  be per res,  no mes per passar el temps ...

A Espagna uns 20.000 morts oficials un 50% mes o menys de mes de 65 anys amb una pensió mitja estimada (mes o menys) de uns 1.100 € = fa uns 11 milions de € al mes x 14 pagues =  154 milions de € al any.

                 Uns 40.000 morts no  oficials un 50% mes o menys de mes de 65 anys amb una  pensió mitja estimada (mes o menys) de uns 1.100 € = fa uns 22 milions de € al mes x 14 pagues = 308 milions de € al any

Per pagar Autopistes del IBEX,  estacions AVE del IBEX, o potser per ajudar alguna empresa de “La Cort Imperial”....????

                                             HAAAAA  la suma de morts segueix .....!!!!

La  GENT ... no  son números freds,....però falten  2 o 3 anys per les properes eleccions i mentre siguin números i percentatges .... no faran mal  i oblidarem ..... deuen pensar Ells...!!!!   tindran raó ...??

Mira que el Poble  arribem a ser  de “Gilipolles”.......

😡😡😡😡😡😡😡😡

 Suggeriments de vies per anar-hi

Suggeriments  de vies per anar-hi  a Montserrat.