tradueix a :

divendres, 1 de maig del 2020

Confinament Voluntari 7ª setmana

Confinament Voluntari 7ª setmana

28-04-2020

Avui dimarts alguns grups de WhatsApp treuen fum tothom volem sortir i uns que si el divendres  dia 01 altres que el dilluns dia 04.

Total que no hi ha res de clar ... be lo que diuen es  “Profesionals Federats”  i clar nosaltres ens quedem no mes en lo “Federats” així que canya al Mono i a veure qui la diu mes grossa.

Desprès lo de les “Provincias” ha estat genial, ens em posat ha localitzar gent i llocs a la corresponent “Provincia”.

Total que el “Gobierno de Espgana”  ha fet un escrit al nivell de “sus senyorias” i ara dirà dia a dia com se ha de fer, d’acord amb les prensions pròpies de “La Corte del Reino” 

👎👎👎👎

30-04-2020

Ara surt un cortesa i diu “bla bla bla” desprès surt un ministre o similar i diu estem preparant per el poble un “bla bla bla” finalment surt el “Capo” (el que dona la cara però no pinta res) i diu em decidit que la “Plebe” necessiteu  “bla bla bla”. Que això os arreglarà la vida i així veureu lo bons que som...

Al final al fatídic “BOE” surt  publicat “bla bla bla” però la lletra petita ho diu ven clar es no mes per els “aigüetes” i personal de “La Corte” La Plebe o Pobla,  res de res .... que os heu pensat.....!!! fins a on podíem arribar ....!!!

👻👻👻👻👻👻👻👻

02-05-2020

Crec que anem un xic massa despresa, fa una mica de Po.

Jo me esperaré un parell de dies mes, per deixar el confinament,  a veure que passa......, ja se sap que avui diuen “digo” i dema diuen que ant dit “diego”.

Genial lo del “Futbol” digne de lo que som, un “pais Bananero” en tota regla, mana la “Corte” sobre tot quan toca els interessos dels assidus del “palco blanco”.

😡😡😡😡😡😡

 Suggeriments de vies per anar-hi

Suggeriments  de vies per anar-hi  a Montserrat.