tradueix a :

dimarts, 14 de gener del 2014

Maduritas Calientes

12-01-2014
Montsec de Rúbies
El Peladet
Via  :  Maduritas Calientes  (Maduretes Calentes)

La via 
Primer llarg : L'inici esta marcat amb un cercle i creu cap a vall,  a prop es veu una vaga en un magnífic pont de pedra,  aixeca els peus de terra no es fàcil !!! però aixecar el cul... ja es mes difícil, desprès no es fàcil...però se arriba a la primera xapa i la cosa se humanitza. 42 metres, 8 xapes 1 baga, VIº-- / Vº+ / Vº.
Segon llarg : Recte amunt, després  un flanqueig a l’esquerra per una pedra una mica gris, però de qualitat i assegurada convenientment, ara toca el pas difícil, es pot suavitzar amb les cintes, desprès se arriba bastant be a la reunió que es mol còmode. 45 metres, 10 xapes, Vº / IVº / Vº+ /  Ao / Vº+ / Vº / IVº.
Tercer llarg  :  Primer un xic cap a la dreta després recte amunt, es una passada, grau agradable, assegurat un pel justet, però que es pot posar de tot... uns agafadors que semblen bústies de correus, dret sense passar-se i pedra de primera. 47 metres, 6 xapes, IVº / Vº / IVº+ / Vº / IVº+.
Quart llarg : Se surt per l'esquerra fins a una petita panxa, una segona panxa la borejem per l'esquerra, mes comode, despres amunt fins a la cinglera. 35 metres, 5 xapes, Vº, IIIº / Ao / IVº / Vº / IVº.  

Suggeriments de vies per anar-hi a la resta 

Suggeriments  de vies per anar-hi  a Montserrat. 

Per  La Canalla fora de Montserrat