tradueix a :

dissabte, 30 de maig del 2020

Confinament Voluntari 11ª setmana

Confinament Voluntari 11ª setmana

25-05-2020

Ara per els voltants del castell de Montjuïc em trobo gent parlant en diversos idiomes Europeus .... es una bona senyal...?

Europeus, eppp amb aquesta “Pandèmia” ha quedat demostrar lo que els mes Vells ja sabem de sempre..... Europa comença al Nord dels Pirineus i esperem que algun dia comenci al Nord del Ebre.

Com que estem (els de Barcelona) en fase 1 recent estrenada, estem mes contents que una baldufa, que sempre esta voltant, i això es nota al carrer, es veu mes “vidilla”.
🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

27-05-2020

El Bar de sota de casa ja ha obert, el primer tallat en quasi tres mesos.

Al carrer un moviment actiu de personal, anant, venint o fen alguna cosa relacionada (escaquejar-se) amb el treballar .....  tot plegar el barri es nota viu.

🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

30-05-2020

Me estic posant “morat” d’enveja, aquesta setmana no paren d’arribar vídeos i fotos de companyes i companys escalant, aixo si dintre de la seva “Regio Sanitaria” , comprovo un cop mes la meva “Regió Sanitaria” i constato que esta limitada per el Nord amb Sant Adrià del Besos per el Sud amb l’Hospitalet de Llobregat, per l’Oest per la Serralada del Tibidabo (Collsarola) i per Llevant per el Mar Mediterraneeo ..... em queda per poder anar ...  La Foixarda ....  que esta a petar de gent, sense mascareta, ni distancia de seguretat i Jo soc un Vell que esta dintre del “Bestiar  a Protegir”  per la seva feblesa .....

Epp!!   es un comentari sarcàstic, ben content de que molts de vosaltres podeu gaudir de l’escalada i espero seguir reben els vostres vídeos personals i  les fotos, no mes os agrairia un xic mes de informació quant els pengeu de les xarxes....

😘😘😘😘😘😘😘😘😘 


Suggeriments de vies per anar-hi

Suggeriments  de vies per anar-hi  a Montserrat