tradueix a :

dijous, 6 de febrer del 2014

Lluís

05-02-2014
La Noguera
Mont-roig
Pala Alta
Via : Lluís, entrada directe
Deixem el cotxe i enfilem la pista que ens deixa a peu de via en un petit esperó a la dreta de la via “Brothers Ruiz”, es potser el punt en que la pista queda mes a prop de la paret, uns metres rectes ens separat del inici de la via que es veu per les xapes.
Primer llarg : Primer tram sembla ajupit, però no es fàcil, agafadors un xic roms, algun pas ens  ajudat amb la cinta, al mig un pas de placa que hem de aturar-nos i mirar-lo be, un altre cop la cinta ens ajuda, un cop superat aquest tram la dificultat decreix i entrem a la reunió. 45 metres, 4 xapes 1 baga, Vº - Ao / Vº+ - Ao / IVº+ / IVº / IIIº.
Segon llarg : La pedra ara es mes cantelluda, no tant difícil però mantingut, es deixa auto assegurar amb certa facilitat. 20 metres 2 xapes 2 bagues, IVº+.
Tercer llarg : Amunt per molt bona pedra i un grau mol comode, llarg per gaudir-lo. 20 metres, 4 xapes, IVº+ / IVº.
Quart llarg : Se surt per l'esquerra amb un primer pas força explosiu que soluciono posant l'estrep, un petit tasco per que el company pugui treure l'estrep amb seguretat, despres amunt amb dificultat decreixent, trobarem un pont de pedra que es pot aprofitar i tambe algun friend gran per reforçar la seguretat. 20 metres, 3 xapes, Ae / Vº / IVº / Vº / IIIº.

Suggeriments de vies per anar-hi a la resta 

Suggeriments de vies per anar-hi a Montserrat. 

Per La Canalla fora de Montserrat