tradueix a :

dissabte, 31 d’octubre del 2020

Savina Wall


24-10-2020

La Noguera
Camarasa
Sant Llorenç de Montgai

La Formiguera

Via :  Savina Wall


Com arribar-hi  

La Via

Primer Llarg :   A peu de paret, quasi a la vertical de l'arbre sec del tercer llarg, es un garbuix de línies de xapes, com que agafem una i tirem amunt, uns primers metres un xic dret desprès se ajup i arribem a una reunió al  terra. 20 metres, 4 xapes, IIIº+ / IIIº / IIº.

Segon llarg :  Recte amunt  un petit mur ens port a una rapissa a on trobem un altre reunió, seguim endavant ara la cosa es posa mes dreta, amb bons agafadors, mantinguda en el seu grau, un darrer pas un xic mes delicat per arribar a la reunió en una còmoda rapissa, tot amb una pedra fantàstica i ben assegurada. 25 metres, 8 xapes, IVº / IVº+.

Tercer Llarg :  Recte amunt per una placa preciosa amb uns agafadors extraordinaris, un grau amable i ben assegurada, se arriba al característic  arbre sec, un cop en aquest tenim un pas de sortida un xic mes difícil fins agafar, un altre cop, un agafador extraordinari, molt ben assegurada, i així amb dificultat decreixent arribar al cap de munt. 25 metres, 6 xapes, IVº / IVº+ / Vº / IVº.

Baixada 

Caminant per darrera, seguir un corriol que ens porta a travessar les vies del tren i baixar capa el aparcament.

Suggeriments de vies per anar-hi a la resta 

Suggeriments  de vies per anar-hi  a Montserrat. 

Per  La Canalla fora de Montserrat